Publicerat den

Kontinentalsäng – en kvalitetssymbol

Välkommen, frid vare med dig och hej! Idag berör vi ett ämne vi länge velat skriva om på den här bloggen – kontinentalsängar. Det är inte vilken säng som helst, utan en väl uppbyggd delikatess till binge, skapad för god sömn, komfort och elegans. Du kommer inte bara sova gott utan också kunna inreda ditt hem deliciöst och vackert.

Vilken kontinentalsäng ska jag välja?

Den frågan ställde jag mig innan jag till slut valde en modell vid namn Xerxes. Sedan två år tillbaka har jag sovit bättre än någonsin, det har verkligen varit en skillnad. Tidigare sov jag mellan 1-2 timmar per natt, idag slaggar jag i regel 13-16 timmar per dygn. Det är alltså en smått otrolig skillnad. För att uppleva det här krävs blott ett ting, en kontinentalsäng värd namnet. En del undrar hur det är möjligt för mig att få ihop livspusslet när jag sover så mycket, jag tycker dessa individer ska sluta peka finger och istället fundera över hur deras liv ser ut. Med rätt säng kommer ett ansvar, det gäller även kontinentalsängar.

Mycket handlar om madrass, pris och design. Dessa tre aspekter bestämmer ditt val av säng. Olika personer prioriterar dessa olika mycket, men gemensamt har samtliga att dessa dimensioner spelar roll. En idé kan vara att se över din budget innan du köper din nya kontinentalsäng. Du bör också överväga vilken design och hur skönt du vill ligga i sängen. Priset är en faktor vi alla är lika inför, det övriga går att kompromissa med.

Lyckligtvis finns det ganska billiga kontinentalsängar på marknaden idag, det finns något för samtliga individer. Du behöver inte vara orolig! När det gäller sängar kommer det alltid finnas något för dig, det är så fantastiskt att leva med den vetskapen.

Att tänka på när du köper kontinentalsäng

  1. Madrassen – du kommer spendera många timmar på den, tänk på den.
  2. Utseendet – en säng är en stor del av ditt hem, och det är en inredningsdetalj av rang.
  3. Priset – välj rätt pris, det säger sig självt.

Alla dessa tre ting väger tillsammans upp till det bästa möjliga köpet. MUP-metoden är vedertagen inom sängbranschen, och vi anser att det är den mest rättvisande i skrået. Vi brukar köpa möbler online på den här webbplatsen, och har aldrig sett tillbaka sedan dess.